top of page

SEVENWHO?

1 januari 2017 openden wij, Jarl en Kimberley, de deuren van ons restaurant Sevenhills New York Bistro & Lounge. Na beiden 15 jaar in de horeca gewerkt te hebben als bijbaantje en later als leidinggevenden, werd het officieel; wij gingen onze droom waarmaken en dat was een eigen restaurant beginnen waar service en kwaliteit prioriteit zijn! In Sevenhills word je ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit, met herkenbare maar verfijnde gerechten, met een moderne twist!

In april 2020 moesten wij net als alle andere restaurants tijdelijk de deuren sluiten. Al vrij snel kwamen allerlei ideeën tot leven om toch de Sevenhills beleving bij mensen aan te bieden; de webshop kwam tot stand!

Door het gesprek aan te gaan met onze vaste gasten kwamen we achter de behoeften van bourgondisch Delft. We hebben het assortiment dusdanig ontwikkeld dat er voor iedere gelegenheid op ieder moment van de dag van een lekker verwen-momentje gecreëerd kan worden. Niet alleen leuk om zelf van te genieten maar ook een originele manier om een geliefde, collega of familie te verrassen!

Jarl met doos.jpg
Sevenhills gebouw.jpg
kim met high wine.jpg
Terrasboot 11 - kopie.JPG
About us: Over ons
bottom of page